x

Regisztráció

Kérjük, adja meg a vezetéknevét!
Kérjük, adja meg a keresztnevét!Nem megfelelő e-mail formátum!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
A jelszónak legalább 5 karakterből kell állnia!
A két jelszó nem egyezik!
Kérjük, adja meg a jelszót!
Jelszó újra kötelező!


Kötelező!A regisztráció további előnyei:

  • Telefonja segítségével, ülőhelye elhagyása nélkül tud a büféből ételt vagy italt rendelni, mely segít abban, hogy ne kelljen hosszú időt feleslegesen a büfé sorokban töltenie.
  • Egyszerűen és gyorsan válthatja meg parkolójegyét otthona kényelméből.
x
Regisztráció Bejelentkezés Események & Jegyek Parkolás Étel- és italrendelés Magunkról Megközelítés Dome térkép Hírek VIP ajánlatok Rendezvények Kapcsolat
HU

EUROVIT® Hokitavasz HUN - SLO

2023.05.04. Kapunyitás 18:00
19:00 - VIP Jegyvásárlás Parkolójegy

Az MVM Dome-ban zárja az A csoportos világbajnokság előtti felkészülést a magyar válogatott.

SZLOVÉNIA ÉRKEZIK

Magyarország-Szlovénia

Kanada előtt Szlovéniával is összecsap az MVM Dome-ban a magyar együttes, ráadásul kétszer is. A május 3-i mérkőzés lesz az első jeges rendezvény a 2021-ben átadott multifunkciós létesítményben, így ez még teszteseménynek számít, erre jegyeket nem lehet kapni, de egy nappal később, május 4-én már nézők előtt találkozik a két A csoportos válogatott. Ez tehát történelmi mérkőzés lesz, az első nyilvános hokimeccs Európa egyik legnagyobb fedett sportcsarnokában.

JEGYEK

Érdemes időben érkezni a Magyarország-Szlovénia mérkőzésre, mert a helyszíni aktivitások már a korongbedobás előtt több órával elkezdődnek.

Kinti programok elérhetőek 17:00-tól
Kapunyitás és benti programok indulása: 18:00
Mérkőzés kezdete: 19:00

VB-FELKÉSZÜLÉS

A magyar válogatott így összesen 11 felkészülési mérkőzést játszik a vb előtt, hiszen április 5-én és 6-án Ukrajnával, április 14-én és 15-én Japánnal találkozik Miskolcon, majd Sosnowiecben a lengyelekkel meccsel április 20-án és 21-én, aztán a britekkel játszik 25-én és 26-án. Ezt követi a Szlovénia elleni két mérkőzés, majd a Kanada elleni méltó zárás, amely igazi hokiünnepnek ígérkezik.

Az eseményről bővebb információk a hokitavasz.hu oldalon lesznek elérhetők.