top of page

2024. Nov.

09.

Szombat

2024-11-09

Dátum:

Kapunyitás:

hamarosan

Kezdés:

20:00

André Rieu 7 év után bejelentette visszatérését Magyarországra, az MVM Dome-ba 2024. november 9-én.

André Rieu, a világhírű holland hegedűművész és karmester, 2024. novemberében várva várt visszatérésével kápráztatja el a budapesti közönséget új világkörüli turnéján.


A lenyűgöző André Rieu által vezényelt Johann Strauss Zenekar, valamint a világ különböző tájairól érkező kivételes szólisták, és a csodálatos kórus a közönséget egy mesebeli utazásra csábítja. Az est során a klasszikus zenei remekművektől kezdve, a lélekhez szóló keringőkön át, a show műsorokon keresztül, filmek, operák és kortárs zenei alkotások legemlékezetesebb darabjaival is találkozhatunk.


André Rieu koncertjein a művész káprázatos színpadi karizmája mellett a közönség vidám, közvetlen bevonását is tapasztalhatjuk. Míg a világ legismertebb pop és rock előadói is megirigyelhetik Rieu turnéinak sikerességét jegyeladások szempontjából, addig a koncertélmény vizuális gazdagsága is lenyűgözi a nézőt. A koncertek kezdeténél André Rieu és zenekara a nézők között vonul, majd színpadra lépnek. A látványos jelmezek és az óriási háttérképernyő különleges vizuális élményt kínál az egész család számára.


André Rieu YouTube videóit több mint egymilliárdan tekintették meg; 10 millió rajongó követi őt a Facebookon és több mint 40 millió albumot adott el világszerte.


Készüljön fel André Rieu varázslatára 2024. november 9-én a MVM Dome-ban, amikor a holland hegedűművész és 60 fős Johann Strauss Zenekara – a világ legnagyobb magánzenekara – végre visszatér Magyarországra.


André Rieu nem csak egy estére szól. Ő egy életre szól.


További információkért:

www.koncertpromo.hu

www.andrerieu.com

Előadó oldalai:

Group 124.png
Group 125.png
Group 126.png
Group 127.png

Vásárolj VIP-jegyet, kedvező szállásajánlat is jár hozzá! 


Van egy jó tippünk: az MVM Dome-tól pár lépésre található, nemrég megnyílt TRIBE Budapest Stadium hotel kedvezményes foglalási lehetőséget biztosít a VIP-jeggyel rendelkező vendégeink számára. Exkluzív élmények a Dome-ban, kényelem a szomszédban – legyél te is VIP-vendégünk!

bottom of page