top of page

2024. Máj.

07.

Kedd

2024-05-07

Dátum:

Kapunyitás:

17:00

Kezdés:

19:00

Ismét Hokitavasz: Kanada újra az MVM Dome-ban!

Aktuális világbajnokként érkezik Budapestre a sportág legeredményesebb válogatottja: a kanadaiak éles kerettel, utolsó vb-felkészülési meccsükre lesznek hivatalosak az MVM Dome-ba.


A magyar jégkorongsportág történelmi pillanatokat élhetett át 2023. május 9-én, hiszen minden idők legnézettebb hazai mérkőzésének adott otthont az MVM Dome. Az A csoportos világbajnokságra készülő kanadai és a magyar válogatott találkozóját hivatalosan 14 756-an tekintették meg a helyszínen, és ez a szám most akár meg is dőlhet!


Igen, Kanada újra Magyarországra látogat. NHL-es klasszisokkal érkezik Budapestre a tavalyi világbajnokság győztese, hogy a 2024. május 10. és 26. között Csehországban rendezendő vb előtti utolsó felkészülési meccsét a magyar válogatottal játssza.


A mieink akkor már megjárják a bolzanói divízió 1/A-s világbajnokságot, de óriási lehetőséghez jutnak, hogy a sportág legjobbjai ellen fejezhetik be a szezont. A kanadai szövetség és a játékosok is elismerősen szóltak a tavalyi eseményről, remekül érezték magukat, és persze elvarázsolta őket a magyar közönség hokiszeretete – ezt most újra átélhetik.


Ahogyan tavaly, ebben az évben is kiegészítő aktivitásokkal, játékokkal várjuk a szurkolókat a mérkőzést megelőzően és közben.

facebook esemény

Előadó oldalai:

Group 124.png
Group 125.png
Group 126.png
Group 127.png

Vásárolj VIP-jegyet, kedvező szállásajánlat is jár hozzá! 


Van egy jó tippünk: az MVM Dome-tól pár lépésre található, nemrég megnyílt TRIBE Budapest Stadium hotel kedvezményes foglalási lehetőséget biztosít a VIP-jeggyel rendelkező vendégeink számára. Exkluzív élmények a Dome-ban, kényelem a szomszédban – legyél te is VIP-vendégünk!

bottom of page