top of page

2024. Szept

20.

Péntek

Hungarian Darts Trophy 2024

2024-09-20

Dátum:

Kapunyitás:

hamarosan

Kezdés:

12:00

Hungarian Darts Trophy – Lángra Gyújt!

Kijelenthető, hogy idén még több nagyágyú érkezik Budapestre a IV. Hungarian Darts Trophy-ra, mely tavaly a sok-sok világsztárral és nézőcsúccsal aratott sikert, összesen 19 ezren váltottak jegyet az MVM Dome-ba. A European Tour magyarországi állomása idén szeptember 20. és 22. között lesz szintén az MVM Dome-ban. A sportágban a világ legjelentősebb szervezete, a PDC, tavalyhoz képest szabályt módosított, ennek köszönhetően eldőlt, hogy a világranglista első 16 helyezettje is lehetőséget kap az indulásra. Korábban a Pro Tour ranglista TOP 16-os mezőnye állhatott tábla elé. A szombati kiemelés azonban továbbra is az utóbbi rangsor alapján történik.


„A szabálymódosítás értelmében szeptember 20-án, pénteken, a magyar versenyzők mellett már világsztároknak is szurkolhatunk. Az aznapi kedvező jegyárak miatt így szinte garantált a teltház és a hagyományosan kiváló hangulat a European Tour budapesti állomásának első estéjén is.” – áll a szervezők közleményében.


Tavaly a háromnapos versenyen áttörésnek számított, hogy Major Nándor személyében a pénteki nap után volt magyar továbbjutó. A döntőben az azóta világbajnoki címet szerző - és Budapesten kilencnyilast dobó -  Luke Humphries végül kikapott Dave Chisnall-től. Tavaly olyan klasszisok érkeztek még a magyar fővárosba többek között, mint a skót Peter Wright, az ír Gerwyn Price, a holland Michael van Gerwen, vagy az angol Michael Smith.


Idén minden esély megvan rá, hogy újra szurkolhatunk nekik, és a darts új csillagának Luke Littlernek is.

facebook esemény

Előadó oldalai:

Group 124.png
Group 125.png
Group 126.png
Group 127.png

Vásárolj VIP-jegyet, kedvező szállásajánlat is jár hozzá! 


Van egy jó tippünk: az MVM Dome-tól pár lépésre található, nemrég megnyílt TRIBE Budapest Stadium hotel kedvezményes foglalási lehetőséget biztosít a VIP-jeggyel rendelkező vendégeink számára. Exkluzív élmények a Dome-ban, kényelem a szomszédban – legyél te is VIP-vendégünk!

bottom of page