top of page

2024. Okt.

10.

Csütörtök

2024-10-10

Dátum:

Kapunyitás:

hamarosan

Kezdés:

20:00


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A Lírai pop műfaj egyik legkiemelkedőbb képviselői már több mint egy évtizede hódítják a világ különböző pontjain a színpadokat, most pedig a BRICS Entertainment és a Koncertpromo szervezésében érkeznek majd a hazai közönség elé.


Horváth Roland, a Koncertpromo és a BRICS Entertainment tulajdonosa és ügyvezetője így nyilatkozott a közelgő koncert kapcsán: "Rendkívül boldog vagyok, hogy sikerült újból elhoznunk egy ilyen színvonalú produckciót. A Koncertpromo elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú rendezvényeket hozza el hazánkba, és ez a produkció is ezt a hagyományt folytatja."


A trió már korábban is bizonyította, hogy egyedülálló hangjukkal és szenvedélyes előadásmódjukkal képesek meghódítani minden korosztályt. Az IL VOLO zenei repertoárja a klasszikus olasz dallamoktól kezdve a modern pop-operáig terjed, így garantálva, hogy a koncerten résztvevők egy sokszínű és felejthetetlen zenei élményben részesüljenek. Az előadás során a közönség számára lehetőség nyílik arra, hogy közelebbről is megismerjék az együttes tagjainak különleges tehetségét és az általuk képviselt zenei műfaj gazdagságát.


Ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat, hogy élőben is hallhassa az Sanremói Dalfesztiválon kasszasikert arató IL VOLO lenyűgöző előadását, és legyen részese egy varázslatos élménynek! Jegyek már kaphatók a koncertpromo.jegy.hu weboldalon.

facebook esemény

Előadó oldalai:

Group 124.png
Group 125.png
Group 126.png
Group 127.png

Vásárolj VIP-jegyet, kedvező szállásajánlat is jár hozzá! 


Van egy jó tippünk: az MVM Dome-tól pár lépésre található, nemrég megnyílt TRIBE Budapest Stadium hotel kedvezményes foglalási lehetőséget biztosít a VIP-jeggyel rendelkező vendégeink számára. Exkluzív élmények a Dome-ban, kényelem a szomszédban – legyél te is VIP-vendégünk!

bottom of page