top of page

2024. Márc.

24.

Vasárnap

2024-03-24

Dátum:

Kapunyitás:

19:00

Kezdés:

20:00

Varázslatos visszatérés: Loreena McKennitt a "The Visit Revisited" európai turné keretében visszatér Budapestre.

A világhírű Loreena McKennitt, a többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző, idén 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat. A turné a Juno-díjas "The Visit" című albumának évfordulóját ünnepli, amelyet eredetileg 1991-ben adtak ki Kanadában, 1992-ben nemzetközi sikereket ért el a Warner Music Group gondozásában. A "Visit Revisited" turné első "felvonása" 2022. szeptemberében vette kezdetét, mely tíz előadásból állt Kelet-Kanadában. 


Loreena McKennitt eklektikus keveréke a kelta zenének, a popnak, a folknak, pályafutása alatt több mint 14 millió albumot adott el világszerte. Felvételei arany-, platina- és többszörös platina státuszt értek el 15 országban és négy kontinensen. Kétszer jelölték Grammy-díjra és két Juno-díjat nyert, valamint Billboard International Achievement Awardot. A koncerten olyan élményben lehet részünk, amely szívből jövő muzsikával ajándékoz meg bennünket. Ezen az eseményen a béke, nyugalom és lelki csend hangjai mellett egy varázslatos emlékutazás részeseivé válhatunk, mely mesés zenei tájakra kalauzol. A tradicionális kelta zene világa egy harmonikus atmoszférában tárul elénk, ahol mélyen megélt és átélt dalokon keresztül elmerülhetünk az érzésekben. Az előadás minden pillanatában átélhetjük a kiegyensúlyozott és egyedülálló előadói teljesítményt. Ez a koncert egyedi módon fonódik össze a hangulattal, és feledhetetlen élményt nyújt, melyben magunk is aktív részeseivé válhatunk.

Előadó oldalai:

Group 124.png
Group 125.png
Group 126.png
Group 127.png

Vásárolj VIP-jegyet, kedvező szállásajánlat is jár hozzá! 


Van egy jó tippünk: az MVM Dome-tól pár lépésre található, nemrég megnyílt TRIBE Budapest Stadium hotel kedvezményes foglalási lehetőséget biztosít a VIP-jeggyel rendelkező vendégeink számára. Exkluzív élmények a Dome-ban, kényelem a szomszédban – legyél te is VIP-vendégünk!

bottom of page