top of page

2024. Ápr.

27.

Szombat

Mága Zoltán - Jubiluemi koncert

2024-04-27

Dátum:

Kapunyitás:

hamarosan

Kezdés:

19:00

Különleges jubileumi koncert az MVM Dome-ban.

Április 27-én az MVM Dome ad otthont Mága Zoltán „50 év 50 koncert” lenyűgöző gálaestjének, amely egy különleges élményt ígér a zene szerelmeseinek.


Mága Zoltán, aki karrierje során számos nemzetközi díjat nyert, és világszerte elismert a magával ragadó előadásmódjáért, egyedülálló műsorral készül. A művész "50 év 50 koncert" című jubileumi előadása több, mint egy koncert: egy életmű bemutatása. A koncerten a művész saját szerzeményei mellett a legismertebb klasszikus és népzenei darabok is terítékre kerülnek.


Az MVM Dome Európa egyik legmodernebb és leglátványosabb helyszíne, tökéletes hátteret biztosít ehhez a rendkívüli eseményhez.


Légy részese ennek a csodálatos zenei kalandnak, átlépve a műfajok és stílusok határait, bemutatva a zene örök erejét és szépségét.

facebook esemény

Előadó oldalai:

Group 124.png
Group 125.png
Group 126.png
Group 127.png

Vásárolj VIP-jegyet, kedvező szállásajánlat is jár hozzá! 


Van egy jó tippünk: az MVM Dome-tól pár lépésre található, nemrég megnyílt TRIBE Budapest Stadium hotel kedvezményes foglalási lehetőséget biztosít a VIP-jeggyel rendelkező vendégeink számára. Exkluzív élmények a Dome-ban, kényelem a szomszédban – legyél te is VIP-vendégünk!

bottom of page