top of page

2024. Márc.

23.

Szombat

Majka 360°

2024-03-23

Dátum:

Kapunyitás:

hamarosan

Kezdés:

20:00

Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba!

A rajongók régóta várták, és most végre itt a lehetőség, hogy elcsípjenek egy páratlan zenei élményt. Majka, az ország egyik legkedveltebb és legsokoldalúbb előadóművésze, aki egy elképesztő show-val teszi feledhetetlenné a 2024-es tavaszt. Az MVM Dome-ban megrendezésre kerülő koncert különlegessége, hogy a színpad a küzdőtér középen helyezkedik el, így a rajongók minden irányból élvezhetik a látványos show-t.

 

Ez az első alkalom, hogy egy magyar előadó középszínpados koncerttel lép fel az MVM Dome-ban, és Majka büszkén vállalja ezt a kihívást. Hazánk első számú rapperét és legnépszerűbb televíziós arcát bemutatni már senkinek sem kell. Az is köztudott, hogy kivételes tehetséggel nyúl a szórakoztatáshoz, nem ritkán formabontó attrakciók formájában. A „MAJKA 360°” koncert címe utal a térbeli élményre, amit a küzdőtér közepén elhelyezkedő színpad biztosít majd.

 

„Komoly kihívás technikailag is körbe élményt adni látványban és hangzásban, valamint előadóként is bejátszani ezt a teret. Azt szeretnénk, ha a nézők egy kicsit jobban részesei lennének a bulinak velünk együtt, akik a színpadon állunk majd” - mondja a rapper, aki Veres Mónika Nikával, nagyszerű zenekarával, táncosaival és számtalan látványossággal készül a nem mindennapi attrakcióra.

 

Az MVM Dome impozáns létesítménye amfiteátrum jellegét tekintve tökéletes helyszín egy ilyen előadásnak. A „Majka 360°” koncert több száz lámpa, extra hang- és vizuáltechnika segítségével rendhagyó csomagolásba tervezi berobbantani a Füttyöst, a Belehalokat, a Mindenki táncolt és még tucatnyi slágert úgy, hogy a hatalmas térben bárhol elhelyezkedő néző felejthetetlen élményben részesüljön.

 

A tavasz minden bizonnyal egyik legkiemelkedőbb koncertjére jegyek kaphatók a broadway.hu oldalon.

Meet&Greet (A Meet&Greet jegyet a már meglévő jegye mellé tudja megvásárolni, a kettő együtt érvényes.)

  • welcome drink - exkluzív személyes találkozási lehetőség Majkával 

  • közös fotó készítési lehetőség

  • dedikált pass nyakpánttal


[object Object]

Előadó oldalai:

Group 124.png
Group 125.png
Group 126.png
Group 127.png
bottom of page