top of page

Dec.

9.

Szombat

Nagyferó és a Beatrice 45

2023-12-09

Dátum:

Kapunyitás:

19:00

Kezdés:

20:00

2023. december 9-én jön egy igazi, hamisítatlan babos kendős rock & roll show. Egy különleges szülinapi koncerttel, 45 év slágereivel és látványos showműsorral lép színpadra Nagyferó és a Bearice az MVM Dome-ban.

Előzenekar: Historic Song


Oh, azok a boldog szép napok!


Hát, hamarosan megint elérkeznek hozzád!


Feltéve, ha erre a felejthetetlen eseményre jegyet váltasz, akkor garantált, hogy a Nagy Feró által híres sorok ellenére sem fogod széttépni azt! Meg a képeket se, amiket rólatok fogunk lőni 2023. december 9-én, mert ez valami eszméletlen nagy buli lesz!


Megkockáztatjuk, hogy talán még 8 órányi szórakozással is fel fog érni!


Főleg akkor, ha felcsendülnek a legnagyobb klasszikusok is. Mert tudod mi a különbség az ember és a Beatrice slágerei között? Hogy az utóbbiak sosem öregszenek meg!


Ezért is lesz jó egy iszonyat nagyot bulizni Feróékkal… Mert egy kicsit olyan, mintha időt is utaznál Velük. Akár 45 évet is, amikor az együttes újjáalakult 1978-ban.


És a legjobb, hogy Nektek hála azóta is töretlen lelkesedéssel játsszák a generációk fiatalkorát meghatározó slágereiket.


Mert az “Azok a boldog szép napok”, a “8 óra munka” vagy épp a “Támadás” csak Veletek szólt igazán jól! És ez most sem lehet másképp!


Szóval… Ugye mindenki ott lesz, aki elmegy?

[object Object]

Előadó oldalai:

Group 124.png
Group 125.png
Group 126.png
Group 127.png
bottom of page