top of page

2024. Dec.

7.

Szombat

2024-12-07

Dátum:

Kapunyitás:

hamarosan

Kezdés:

20:00

A világsztár zongorazseni újra az MVM DOME-ban!

Budapest, 2024.04.30. A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével.


A jegyek megvásárolhatóak a koncertpromo.hu oldalon.


A koncert a BRICS Entertainment, az Art & Culture és a Koncertpromo közös szervezésében kerül színpadra. Horváth Roland, a BRICS Entertainment tulajdonosa és vezérigazgatója az esemény kapcsán elmondta: “Izgatottak vagyunk, hogy mi szervezhetjük Péter Bence legújabb magyarországi koncertjét. Nekem volt már szerencsém élőben látni azt a zseniális játékot és azt a szenvedélyt, amivel jelen van a színpadon, így tudom, hogy az MVM DOME-ban valóban egy életre szóló zenei élményben lesz részünk.”


Bence sajátos hangzásvilágával lebontja a korlátokat a zenei műfajok között. Átdolgozásaiban klasszikus elemekkel fűszerez pop és rock dalokat, de saját szerzeményeit is a műfaji határok kitárása jellemzi. Védjegyévé vált, hogy gyakran a zongora teljes testét használja a különböző hangok és ritmusok képzésére és technikai eszközök segítségével úgy építi fel a dalokat, mintha egy egész zenekar játékát hallanánk - holott minden hang a zongorából származik.


Péter Bence videói közel 2 milliárd megtekintésnél tartanak a különböző internetes felületeken és több milliós követőtáborral büszkélkedhet a közösségi médiában. Koncertturnéi is tízezreket vonzanak: több mint 40 ország közönségét varázsolta már el, és olyan csodálatos helyszíneken lépett fel, mint a sydney-i Operaház, a dubaji Opera, a bécsi Stadthalle vagy a párizsi Salle Pleyel.


Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában majd a dubai Coca Cola Arénában élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

facebook esemény

Előadó oldalai:

Group 124.png
Group 125.png
Group 126.png
Group 127.png

Vásárolj VIP-jegyet, kedvező szállásajánlat is jár hozzá! 


Van egy jó tippünk: az MVM Dome-tól pár lépésre található, nemrég megnyílt TRIBE Budapest Stadium hotel kedvezményes foglalási lehetőséget biztosít a VIP-jeggyel rendelkező vendégeink számára. Exkluzív élmények a Dome-ban, kényelem a szomszédban – legyél te is VIP-vendégünk!

bottom of page