top of page

2024. Nov.

13.

Szerda

2024-11-13

Dátum:

Kapunyitás:

hamarosan

Kezdés:

hamarosan

A brit Sleep Token az elmúlt évek egyik legnagyobb sikere. Az anonimitásba burkolózó zenekar első albuma 2019-ben jelent meg, de igazán ismertek a 2021-ben kiadott második lemezükkel lettek, és már szinte minden helyszínt megtöltenek, a Wembley Arénás koncertjükre 10 perc alatt kelt el az összes jegy.

A rejtélyes csapat tavaly augusztusban már adott egy izelítőt programjukból a Budapest Parkban az Architects vendégeként, most első önálló koncertjükre készülnek, és rögtön az MVM Dome-ban!


Az elmúlt évek egyik legnagyobb hype-ját élvező brit Sleep Token, - melynek frontemberét csak Vessel néven ismerjük – 2019-ben, The Night Does Not Belong To God című számával indította el a Sundowning rituálét, azaz kéthetente csütörtökönként, napnyugtakor adta ki debütáló lemezének dalait, megalapozva a Sleep Token rejtélyekkel övezett univerzumát. Második, This Place Will Become Your Tombcímű lemezükkel pedig már a műfajokat bátrabban összemosva találták meg a zenekar igazi hangzását.


A Sleep Token iránti érdeklődés gyorsan terjedni kezdett: az Egyesült Királyságban teltházas koncertekkel ment a turnéjuk, felléptek a legnagyobb fesztiválokon, az Architects vendégeként pedig az európai arénákban is. A zenekar híre hamar eljutott más kontinensekre is, így Észak-Amerikában és Ausztráliában is sikerrel koncerteztek.


Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token fellépések showszerű koncertjeikről is híresek, úgyhogy nem érdemes kihagyni a zenekar első önálló koncertjét 2024. november 13-án az MVM Dome-ban!


A budapesti koncertre elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai vásárolhatnak jegyeket április 30-án 10 órától. A regisztrált Live Nation tagok május 2-án, csütörtök délelőtt 10 órától élhetnek elővásárlási jogukkal. A teljeskörű jegyértékesítés május 3-án 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.


További info:

www.sleep-token.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu


Előadó oldalai:

Group 124.png
Group 125.png
Group 126.png
Group 127.png

Vásárolj VIP-jegyet, kedvező szállásajánlat is jár hozzá! 


Van egy jó tippünk: az MVM Dome-tól pár lépésre található, nemrég megnyílt TRIBE Budapest Stadium hotel kedvezményes foglalási lehetőséget biztosít a VIP-jeggyel rendelkező vendégeink számára. Exkluzív élmények a Dome-ban, kényelem a szomszédban – legyél te is VIP-vendégünk!

bottom of page