top of page

2024. Nov.

07.

Csütörtök

2024-11-07

Dátum:

Kapunyitás:

hamarosan

Kezdés:

20:00

Örömmel jelentjük be, hogy Budapest is bekerült a The World of Hans Zimmer - A New Dimension európai turnéjának állomásai közé.

A The World of Hans Zimmer - A New Dimension koncerten Hans Zimmer jellegzetes stílusával új dimenziókat nyit, tele erővel, szenvedéllyel, energiával, szépséggel, drámával, lélegzetelállító momentumokkal és mély érzelmekkel. Ezúttal a maestro személyesen nem lép színpadra a The World of Hans Zimmer - A New Dimension produkcióban, de az ő jelenléte és kreatív kurátori és zenei igazgatói szerepe biztosítja a műsor legmagasabb minőségét, számos kiváló szólista és egy csodálatos szimfonikus zenekar társaságában.


A "Hollywoodi Lázadó" (ahogyan a BBC nevezi) újra és újra lenyűgöző élményt nyújt The World of Hans Zimmer produkciójával, melyben rendkívüli dallamai és modern kompozíciói magukban hordozzák a filmvilág legnagyobb alkotásainak esszenciáját. Zimmer filmzenéje örökre beírta magát a halhatatlanok közé, olyan klasszikusokkal, mint a Dűne, a James Bond: No Time to Die, Az Oroszlánkirály, a Gladiátor, a Karib-tenger kalózai, a Batman: A sötét lovag trilógia, az Interstellar, az Utolsó szamuráj, a Top Gun: Maverick.

facebook esemény

Előadó oldalai:

Group 124.png
Group 125.png
Group 126.png
Group 127.png

Vásárolj VIP-jegyet, kedvező szállásajánlat is jár hozzá! 


Van egy jó tippünk: az MVM Dome-tól pár lépésre található, nemrég megnyílt TRIBE Budapest Stadium hotel kedvezményes foglalási lehetőséget biztosít a VIP-jeggyel rendelkező vendégeink számára. Exkluzív élmények a Dome-ban, kényelem a szomszédban – legyél te is VIP-vendégünk!

bottom of page