x

Regisztráció

Kérjük, adja meg a vezetéknevét!
Kérjük, adja meg a keresztnevét!Nem megfelelő e-mail formátum!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
A jelszónak legalább 5 karakterből kell állnia!
A két jelszó nem egyezik!
Kérjük, adja meg a jelszót!
Jelszó újra kötelező!


Kötelező!A regisztráció további előnyei:

  • Telefonja segítségével, ülőhelye elhagyása nélkül tud a büféből ételt vagy italt rendelni, mely segít abban, hogy ne kelljen hosszú időt feleslegesen a büfé sorokban töltenie.
  • Egyszerűen és gyorsan válthatja meg parkolójegyét otthona kényelméből.
x
Regisztráció Bejelentkezés Események & Jegyek Parkolás Étel- és italrendelés Magunkról Megközelítés Dome térkép Hírek VIP ajánlatok Rendezvények Kapcsolat
HU

Exkluzív élmény Magyarország
legmodernebb rendezvényhelyszínén

Az MVM Dome tökéletes helyszín exkluzív üzleti találkozók, vállalati rendezvények lebonyolítására. A programkínálatban különleges nemzetközi- és hazai rendezésű sportversenyek és rangadók, valamint a legmagasabb színvonalon lebonyolított koncertek és show-k szerepelnek.

A prémium események felejthetetlen hangulatát egyedileg brandingelhető, elegáns terek, prémium kiszolgálás és különleges gasztronómiai kínálat, fine dining ételkülönlegeségek és italkínálat teszi teljessé.

Az MVM Dome-ban az arénateret körbeölelő elrendezésben 49 felsőkategóriás és egyben exkluzív kialakítású SkyBox áll ügyfeleink rendelkezésére. A 15 férőhelyes páholyok all inclusive ellátással vehetők igénybe, emellett minden boxhoz saját lelátórész tartozik, így partnerei és vendégei az eseményt privát VIP ülőhelyükről élvezhetik.

Ajánlatot kérek

A Platinum Lounge a Sky Box-okkal azonos szinten elhelyezkedő, exkluzív megjelenésével egy kiváló tér új üzleti kapcsolatok kialakítására, meglévő partneri együttműködések elmélyítésére, vagy akár employer branding célra történő felhasználásra is.

Ajánlatot kérek

Az MVM Dome-ban kialakított Gold Lounge a legújabb trendeket követő, egyedileg megközelíthető, a Sky Box-okkal azonos szinten elhelyezkedő, nemzetközi konyhával, elegáns terekkel és enteriőrrel, izgalmas márkamegjelenésekkel és pazar termékkóstolókkal várja Önt és vendégeit.

Ajánlatot kérek