top of page

2024. Ápr.

13.

Szombat

2024-04-13

Dátum:

Kapunyitás:

19:00

Kezdés:

20:30

Beton.Hofi szabályosan berobbant a hazai újhullámos hiphop világába.

A 2021 júniusában megjelent első, ‘comic sins’ c. mixtape óriási kritikai és közönségsikert aratott, a 2022-ben kiadott ‘Playbánia’ megjelenését követően pedig egyértelművé vált, hogy az elkövetkezendő évek meghatározó könnyűzenei előadója lesz. Egyedi hangzásvilágával, (ön)reflektív dalszövegeivel, hipnotikus színpadi jelenlétével és lelkes, magukat ‘Citromail Gang’ néven aposztrofáló rajongói bázisával gyorsan bebiztosította helyét a klubok és fesztiválok nagyszínpadain. A készülő, harmadik mixtape tematikáját követve a 2024 április 13-i MVM Dome-os nagykoncert a Magyarország-Magyarország 0:0 (A meccs előre el van döntve) címet kapta.


Hölgyek-Urak!


Magyarország - Magyarország,

elképesztő iramú, velősen sűrű, de egyelőre találat nélküli

mérkőzésen,

félidőben:

0:0 azaz nulla:nulla

A szünetben, ameddig a csapatok összedugják a fejüket sokak kedvence, Beton.Hofi és a Citromale Gang adják elő dalaikat, a mérkőzés hamarosan folytatódik,

Hajrá Magyarország,

hajrá magyarok!


Ádu

Előadó oldalai:

Group 124.png
Group 125.png
Group 126.png
Group 127.png

Vásárolj VIP-jegyet, kedvező szállásajánlat is jár hozzá! 


Van egy jó tippünk: az MVM Dome-tól pár lépésre található, nemrég megnyílt TRIBE Budapest Stadium hotel kedvezményes foglalási lehetőséget biztosít a VIP-jeggyel rendelkező vendégeink számára. Exkluzív élmények a Dome-ban, kényelem a szomszédban – legyél te is VIP-vendégünk!

bottom of page